How to

Make Your Story Fly

Tips & TricksCollective WisdomCase StoriesTutorialsAnd more...

Your Name
Your Email
Thank you & welcome to the community :) We will send you a welcome mail, please go and check your inbox.
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Monthly Newsletter • No Spam • Cancel Anytime

Et forslag til Torben og Musikhuzet

Hej Torben :)
Først og fremmest en varm tak for den gode introduktion jeg modtog som aspirant til frivillig i musikhuzet! Jeg blev faktisk meget berørt af, at du satte så meget tid af til at sætte mig grundigt ind i hvem i er – og hvad Musikhuzet står for.
Det var også spændende at være frivillig bartender en dag – og jeg glædede mig til fortsat at være en del af jeres team!

Desværre er min mor blevet syg, hvilket konkret betyder, at jeg for en længere periode simpelthen ikke kan love mig ud til hverken bestemte tider eller vagter. Derimod sender jeg dig dette forslag om samarbejde, som måske kan have din/jeres interesse.
 
Udfordring/løsningsforslag

Udfordring

Jeg har snakket med Henrik (kok), som siger, at i nogle gange har udfordringer med at have frivillige nok til at besætte de mange forskellige vagter i huset.

Løsningsforslag

Jeg opsætter (udfra ønsker/ instrukser fra jer) en sektion på jeres nuværende hjemmeside, der skarpt fokuserer på livet som frivillig på Musikhuzet. Formålet er ikke kun at bringe flere frivillige til Musikhuzet – men også at finde frem til “de rigtige” frivillige, hvor der er tale om “et godt match” for alle – altså med glade og motiverede frivillige, som vender tilbage til Musikhuzet år efter år.


Struktur/Indhold

Forslaget er ment som et løst udkast, da det jo er jer som sidder med både de gode spørgsmål og kloge svar her! I første omgang vil jeg også bare høre jer, om i synes at det kunne være en god idé?

Hvis ja, tror jeg at det ville tage mig et par uger at sætte noget op. Da jeg samtidigt søger en praktikplads (gennem kommunen), vil det være gratis for jer.

Meld tilbage hvad du/i umiddelbart tænker ?!

Du kan bare skrive i kommentarfeltet nedenfor.
Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe (28703369) eller at skrive en mail til mig på thomasfeder@gmail.com

Hvor/hvordan kan man deltage?
Hvad får man ud af det?
Hvad kræves/forventes af en?
Etc. etc.
Jeg ville gerne have kunnet forberede mig bedre
Jeg ville gerne have kendt “husreglerne”
Det var spændende at møde de andre :)
Hvor mange vagter kan/bør jeg tage fremover

Instant email notifications
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Get our Monthly Newsletter where we explore how to
make your story fly in the online landscape of 2024+

© 2024 | MakeYourStoryFly.com

© 2024 | Makeyourstoryfly.com