How to

Make Your Story Fly

Tips & TricksCollective WisdomCase StoriesTutorialsAnd more...

Your Name
Your Email
Thank you & welcome to the community :) We will send you a welcome mail, please go and check your inbox.
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Monthly Newsletter • No Spam • Cancel Anytime

Ansøgning til Yanko.dk

Hej Yan og Yanco.dk
 
Som tidligere nævnt vil en deltids-stilling hos yanco.dk være et drømmejob for mig – det mener jeg virkelig!! 
Ang. opgavetyper er jeg meget åben for hvad i måtte have brug for. Det vigtigste for mig personligt er at kunne indgå i et langvarigt og strategisk samarbejde – og for alvor at blive en del af et team som bare bliver bedre og bedre – for så endeligt at opløse det “one man band” jeg har kørt med de sidste mange år :)
 
Jeg er åben for ad hoc opgaver, men foretrækker helt klart en form for fastansættelse med f.eks 10-20 timer pr. uge, da jeg søger stabilitet i min ansættelsesform fremover. En mærkbar konsekvens af de 500.000 timers levetid :) Omvendt er jeg selvfølgelig også indstillet på at det sætter krav til mig(!) i form af 100% commitment, mødetid på bestemte tidspunkter etc.
 
Nu hvor jeg kender dig/jer lidt bedre er jeg imidlertid også blevet lidt i tvivl over, hvor jeg reelt kan være til nytte for jer, da jeg på den ene side “kan lidt af det hele” i forhold til WordPress (på nær PHP 🤪!!) – og på den anden side ikke ville kalde mig 100 meter løber i nogen speciel disciplin.
 
Jeg oplister derfor kort nogle muligheder herunder, og vil rigtig gerne høre fra dig, hvor/om du mener at yanco.dk har tilstrækkelige behov til at jeg kan udfylde en deltidsansættelse? Jeg kaster bolde ud til højre og venstre – og du skal selvfølgelig kun kommentere, hvis det er interessant for Yanko og/eller at du evt.ønsker at vide mere 👍
 
 
1) SUPPORT
Jeg elsker support – og at være med til at kunden får videregivet sin historie online. Her ligger kimen til hvorfor jeg arbejder med IT og hjemmesider.
Jeg vil kalde mig en “87 meter løber” i forhold til: Astra Theme (+ alle Brainstorm Force produkter), Gutenberg, Beaver Builder og en masse WP plugins.
Jeg yder også support i forbindelse med de fleste punkter nævnt nedenfor. Elementor er jeg (desværre) ikke stærk i.
 
2) XYZ KUNDER
Umiddelbart tænker jeg, at det vil være oplagt at hive både x-kunder og nuværende kunder med over til Yanco, hvor jeg derfra både kan tilbyde dem support og videreudvikling af deres sites – samtidig kan jeg hurtigere videresende dem inhouse, når der f.eks er tale om Woocommerce, hastighedsoptimering etc.
 
3) THEME UDVIKLING
Jeg arbejder i øjeblikket med Astra’s mange cool features for “template sites”  (i.e “Dynamic data” (fra f.eks ACF), “Global CSS” (hurtig skift af farver, fonte etc.), “Site Builder” (hook baseret ind/udskiftning af moduler) etc. – Jeg ser det som en mega god mulighed for at forene en “systematiseret arbejdsprocess” med alt det kreative. skæve og improviserede, der ofte følger med en god og unik historiefortælling online.
 
4) THEME DESIGN
Samarbejdet med en række fede designere har inspireret mig til selv at udvikle website designs og jeg har især de sidste par år fået god feedback. Her er det igen kundens unikke/personlige stil der er alfa omega og det er spændende hvordan nogle foretrækker et “DIV design” (i.e Kennel Four Jacks) mens andre foretrækker et “MINIMALIST design” (i.e Nordkemi)
 
I disse dage er jeg (i tæt samarbejde med Sarah) ved at opsætte et nyt “PHOTO design” til Sarah K Collins som er coach og yogalærer. Hun ønsker et website, hvor der gives mest muligt plads til billeder (senere video), så der er plads til “Visual Storytelling”
NOTE: I skarp modsætning til makeyourstoryfly.com  der fungerer som “en total crashtest af alt teknologi på en gang” er dette site en viderebygning af et typisk “Starter Theme” fra  Astra, hvor både CSS og markup er tydeligt og enkelt opdelt – hvor meget kan genbruges fremover.
 
5) GOOGLE
Google har været min “go to amigo” i de sidste 15 år. Jeg kender (og underviser) i stort set alle deres consumer services. Jeg var engang også fortaler for deres IT approach og synes at det var sejt med et slogan der sagde “Do No Evil” – det har de så sandelig ændret nu – men jeg benytter stadig mange af deres teknologier/services – man kan ikke komme uden om at Google har løftet “laveste IT fællesnævner” på mange områder.
 
6) BLOG POSTING
Inden at jeg besluttede mig for at “nyuddanne” mig i Gutenberg samlede jeg ind til 20-30 blog posts (på engelsk og spansk) til makeyourstoryfly.com (mit private projekt site) – her skriver jeg om “Online Storytelling” generelt og giver en masse råd/tips/erfaringer og sjove historier – måske nogle af disse posts kunne bruges af Yanko i dansk version?
 
7) THE WATER COOLOR
Udover selve arbejdsopgaverne er der jo også meget, som man bare bare lyst til at vende med andre IT ligesindede for at høre deres mening uden for arbejdstiden. Jeg husker tydeligt en kommentar fra Kåre i jeres podcast som virkelig “spidede mig” om: “hvor langt man når i fællesskab i stedet for at skulle finde frem til det hele selv” (frit gengivet).
 
Så her kommer et “Water Cooler Udspil” fra mig:
 
Du spurgte tidligere ang. “The Surecart Family” som jeg i øjeblikket tester intenst både på udvikler- og live sites.
Brainstorm Force er helt med i projektet, så alle plugins kører smooth med Astra Pro og Spectra Pro etc.
Hvis noget af nedenstående vækker din interesse, har jeg LTD licenser som jeg gerne låner ud til Yanco:
 
Her er 3 spændende spørgsmål, der rumsterer i mit hoved lige nu:
 
1) Kan SureMembers overtage de typiske “halvtunge” teknologier der ofte benyttes til “Membership Sites” i WordPress?
Mit umiddelbare svar er “Ja, hvis der er tale om mindre komplekse sites ” –  det kører smooth og er dejligt logisk opbygget modsat de fleste WP member plugins som jeg har arbejdet med.
 
2) Kan SureCart overtage Shopify i de situationer, hvor Woocommerce er “lidt for stort” men kunden samtidig ønsker WP’s mange udbygningsmuligheder?
Mit umiddelbare svar er “Ja, i hvert fald hvis der er tale om mindre kompleks e-commerce ” –  og teknologien er i rivende udvikling lige nu.
 
3) Kan SureTriggers overtage de mange “automatiserings plugins” der er på WP markedet lige nu?
Mit umiddelbare svar er “Ja, hvis SureTriggers understøtter de teknologier/processer som du ønsker at automatisere” – og der tilføjes hele tiden nye connectors.
 
NOTE: Der er flere “things I don’t know that I don’t know” i denne forbindelse – f.eks hvilken kvalitet er programmeringen bag? Og selvom shop-ejere melder tilbage, at systemet også klarer spidsbelastninger, kan deres SaaS-shopping-del ligefrem leve op til Shopify? etc. etc.
 
Yan, meld tilbage hvis du har yderligere spørgsmål.
Jeg er selvfølgelig også nysgerrig for hvad du siger !!🙏
 
Vh Thomas 🤠
 

Get our Monthly Newsletter where we explore how to
make your story fly in the online landscape of 2024+

© 2024 | MakeYourStoryFly.com

© 2024 | Makeyourstoryfly.com